Coaching

 

  • Zoek je als (beginnende) ZZP'er een klankbord omdat je bijvoorbeeld collega's mist?
  • Gedraag jij je als een ZZP'er en voldoe je aan de fiscale eisen van de belastingdienst?
  • Heb je vragen over omzetbelasting, verzekeringen, het aanvragen van een AGB-code of keurmerk en al het andere regelwerk waar je aan moet denken?
  • Hoe zou je het vinden om iemand te hebben die je kunt vertrouwen en met wie je passende oplossingen kunt bedenken voor alles wat je in je werk als ZZP'er tegenkomt?
  • Heb je ondersteuning nodig om in je kracht te komen?  Bij de organisatie en administratie rond je bedrijf? het stellen van prioriteiten en het bewaken van je grenzen? Het vinden van en communiceren met je klanten/ cliënten? het opzetten van je eigen netwerkgroepen? een advies over je uurtarief?
  • Of wil je gewoon uitwisselen of filosoferen onder het genot van een bak koffie over allerlei ideeën die je hebt of uitdagingen waar je tegenaan loopt?

Bij deze kwesties en nog veel meer kan ik je coachen en ondersteunen of wanneer het om praktische zaken gaat zoals een website kan ik deze klus van jou overnemen!

 

TIP

Kijk eens onder de 'tarieven' naar Pakket 2:

Dit is een pakket waarin ik jou tijdens 5 uur coaching klaarstoom om als starter in Zorg of Welzijn aan de slag te gaan.

 

Tijdens de eerste sessie van 1,5 uur leer ik jou hoe jij in 5 stappen een bruikbare, op jou gerichte ondernemingsplan, schrijft en buigen we ons over jouw Personal Branding*.

Tijdens de tweede sessie van 2,5 uur vertel ik jou alles wat je moet weten om als ZZP'er in Zorg of Welzijn goed beslagen ten ijs te komen. Je krijgt een handige checklist mee en de basis van alles wat ik je heb verteld mee op papier.

Tijdens de derde sessie van 1 uur zetten we alle puntjes die je tijdens de eerste twee bijeenkomsten hebt verzameld nog eens op de i.

 

Jou helpen groeien als zelfstandige en als mens, van binnen naar buiten is mijn missie! Pragmatisch, onbevangen, no-nonsense en eye-openers biedend........dat ben ik! Wie ben jij? Wat wil jij?

 

*Personal branding is een uit Amerika overgewaaid fenomeen, waarbij je jezelf als merk beschouwt en op een onderscheidende manier presenteert. Vanuit deze gedachte kijk je gericht naar jezelf, je ambities en de (marketing)strategie waarmee je jouw doelen wilt bereiken. Het is daarbij van belang je te onderscheiden van anderen en dit ook uit te dragen.

 

Hier klikken
Hier klikken

Susan Blanco

T: 06- 410 694 38

E: a.blanco@kpnplanet.nl

W: www.susanblanco.nl

KvK: 61858935

Btw. nr: NL161459146VB01